(ВИДЕО) Атрактивната Албанка „жари и пали“ на Инстаграм

Мараши а родена е на 18 март 1996 година, моментално студира Музичка академија во Тирана, а желба и е да стане професионална музичарка. 21-годишната Албанка е активна и на социјалните мрежи, а на Инстаграм ја следат повеќе од 178.000 лица. Оваа девојка е една од најпопуларните од својата земја, а ние сме сигурни дека е една од најубавите.

 

Po, i kam vesh mbathjet :)

A post shared by 🧚🏻‍♀️ (@oriolamarashi) on

 

Fuck with me and get some money

A post shared by 🧚🏻‍♀️ (@oriolamarashi) on

 

A post shared by 🧚🏻‍♀️ (@oriolamarashi) on

 

Nqs ferrari do ishte femer 🤣

A post shared by 🧚🏻‍♀️ (@oriolamarashi) on

 

Kur te bije telekomanda poshte divanit dhe ulesh per ta kapur 😂🤣🤣

A post shared by 🧚🏻‍♀️ (@oriolamarashi) on

 

Getting my pose on 🔫 #polaroid #2016

A post shared by 🧚🏻‍♀️ (@oriolamarashi) on

Коментари

Популарно