Кире Лазаров: Ова е мојот наследник!

Лазаров во мај ќе наполни 38 години што значи дека според возраста веќе е во групата на ветерани, но според играта уште е меѓу најдобрите во светот. Популарниот Кире објави фотографија на „Инстаграм“ како неговиот син во ракометен дрес на тимот на Нант, е дел од тренинг. 

Коментари

Популарно