(ВИДЕО) Судиите и гледачите во шок, канадскиот пар лизгачи премногу интимни во изведбата

Судиите и гледачите во Пјонгјанг останаа во шок по настапот на канадскиот пар кој бил премногу интимен во текот на својата точка на ледот. Парот кој го носел знамето на Кнада на отворањето на ЗОИ бил премногу близок во некои потези што судиите морале да ги предупредат да ги смират страстите. „Сакавме да изведеме нешто поинакво“, рекла Теса по настапот со што ги оставила гледачите во благ шок. „Со нашиот настап сакавме да ја покажеме близината, да внесеме малку секусалност и современ поглед на работите. Мислам дека успавме“, додава Теса. Погледнете и вие романтичниот танц:

Коментари

Популарно