Каде се можете да патувате без виза со македонски пасош?

Со македонски пасош во 2018 година може да се патува без виза во вкупно 110 земји, што е за 2 земји повеќе од минатата година. За да ја погледнете целата листа на земји во кои може да се патува без виза, посетете го следниот ЛИНК

Коментари

Популарно