Јоци го „удри од земја“ Шилегов: Ова ни во време грујово не им беше на дневен ред

- Се' му е уште журка, а на секој чекор ѓубре.

Шилегов, потрошил пари за музичка промоција на автобуска постојка !? Ова ни во време грујово не им беше на дневен ред.

Се собрале 15 души и најладно си отвориле бус постојка со "Ламбада" и со бус на Грујо- да прсне човек од смеење !

Барем и чешма да отвореше, ќе најдевме резон за јавен интерес.

Ќе го заживувал ГТЦ, кој е патем акционерско друштво, не е јавна инвестиција. 

Човеков, не гледа да задоволи јавен, туку приватен интерес (и тоа со линија Хиподром-Клинички). Без ронка надеж дека мисли да почне да работи.

Коментари

Популарно