ФОТО: Лила на спална со нозе во вис

Најпопуларната македонска водителка; Лла Филиповска, со секоја своја фотографија на социјалните мрежи привлекува големо внимание. 

Овој пат Лила позира во мал црн фустан легната на спалната со подигнати нозе потпрени на ѕидот.

 

A post shared by Lila Filipovska (@lilafilipovska) on

Коментари

Популарно