ФОТО: Гејзери во Радишани - Водовод спие

Фотографијата снимена во вторник навечер во скопската населба Радишани ни ја испрати наш редовен читател. Погледнете ги гејсерите на сред улица во Скопје по ралтивно слабиот дожд ноќта.

Испратено до Васил

Коментари

Популарно