ФОТО: Весна го продала автомобилот што пловеше во Вардар - еве како изгледа сега

Жолтиот убавец на Весна Бејби, под неразјаснети околности се најде во Вардар, но за среќа актерката не беше во него, така што целиот случај заврши со среќен епилог.

Возилото кое пловеше во Вардар, пред сервисот Проинтер Спит во центарот на Скопје, каде се подготвуваше за целосна рехабилитација. Наши извори во сервисот велат дека колата е донесена во многу лоша состојба и оштетена каросерија, но дека со малку повеќе труд, ќе биде во возна состојба.

Кој во иднина ќе го вози жолтиот убавец (по кој меѓу другото беше препознатлива Весна Бејби по улиците на Скопје), не се открива. Наш извор вели дека таа колата ја продала на еден скопјанец по поволна цена, пониска од најниските, бидејќи колата била “удавена”!!!!

Коментари

Популарно