Јавно ги повикала мажите на секс

Потегот ги воодушевил мажите низ светот па многу од нив побрзо потрчале на рецепција.

Подоцна кога сфатила што направила, објавила дека само се шегувала и молела да престанат да ја споделуваат нејзината објава.

Хотелот повикал полиција но до тогаш таа се одјавила од хотелската соба. Ја пронашле во друг хотел неколку дена подоцна и ја уапсиле поради проституција и вознемирување на гостите од хотелот поради што и платила казна од 57 фунти и поминала 15 дена во затвор.

Коментари

Популарно