(ВИДЕО) Запознајте ја Хармони - таа е секогаш расположена за секс

Ако сопругата не е расположена за секс, нема проблем тука е Хармони. Новата секс кукла треба добро да ја погледнете за да забележите дела станува збор за робот, а не вистински човек. Направена е од пластика која е мека и многу потсетува на човечката кожа. 

Се разбира, по желба може да се креираат облините, бојата на косата, може да се нашминка и да изгледа онака како што вие сакате.

За разлика од сопругата, Хармони зборува но само кога ќе ја прашате.

Коментари

Популарно