Како да ја легнете секоја жена?

Краткиот одговор е НИКАКО. Подолгиот нуди неколку корисни совети.

 Мажите често се лепат за жени кои се тешки за добивање, а после се жалат дека им недостига секс. Бегајте од овие жени и ќе си ги подобрите шансите.

Жени кои се незадоволни со својот живот

Жените кои не се задоволни со својот живот, бегаат од реалноста и така стануваат лесни мети на заводниците кои бараат само авантура. Доволно е само да кажете неколку убави зборови и секоја жена веднаш да се најде меѓу облаците и вие ќе станете центарот на нејзиниот свет. Но, многу често потоа следува присилно слетување. По таквиот пад, животот ќе и се чини уште полош од порано. Затоа внимавајте што правите.

Депресивна жена

Сите познаваме барем една женска личност која постојано е депресивна и создава драми таму каде што ги нема. Жените склони кон депресија се лесни мети за мажите. Тие во нив гледаат како на спасители, но среќата која ја наоѓаат со нив набрзо повторно се претвора во депресија, а тоа е така затоа што ќе пронајдат нов проблем. Заводникот ќе побегне, а таа ќе биде депресивна. Но овој пат со причина.

Жена која сака да им удоволува на другите

Личностите кои постојано им угодуваат на другите околу нив се лесна допирна точка за љубовниците. Таквата жена се чувствува добро во друштвото на мажите и се грижи за неговите потреби. На првите знаци на негово повлекување, таа ќе почне да се бори за неговата наклонетост. Тоа, е единствениот начин да се чувствува сакано.

Жена која има бујна фантазија

Овие жени се најлесен плен на заводниците. Тие ќе поверуваат во било каква приказна. Можете да и ветувате брда и долини и сето тоа без никакви конкретни резултати. Но, таа во својата глава ќе создаде слика на која ќе се надева, иако од тоа нема да има никаква корист. 

Жени на кои сексот им е оружје

Многу жени веднаш ќе скокнат во кревет со маж, бидејќи сексот е начин на кој добиваат чувство на љубов. Заводниците ги користат овие жени за секс, а тие за нив емотивно ќе се врзат и во поголемиот број случаи, ќе останат разочарани.

Коментари

Популарно