(ФОТО) Се уште е во мода: Девојки со провидни хеланки низ град

Секоја пролет иста гледка низ градските улици, дури и на работните места, кратки здолништа, претесни маици и задолжителните провидни хеланки.

Од младо до старо, без разлика на градбата на телото ..Овие хеланки се вистински хит кај жените. Така поголемиот дел од девојките не се ни свесни дека преку ноќ стануваат ѕвезди на социјалните мрежи каде има прикачено слика од нив на која се гледа нивниот задникот преку провидните хеланки.

Оваа девојка  е една од многуте која се најде на тапет....„Прво погледни се на што личиш“, „За колку пари се продаваш“, „Грда глетка“, „Срамота“, „Вака ли се излага во Центар“...

-Искрено непријатно ми е кога на работа ќе дојдат колшките облечени во хелнаки. Непрофесионлано и непристојно изгледаат, вели Тони.

-Сакам девојки со хеланки, но ако се навистина згодни и ако имаат обликуван задник. Низ градов често гледам девојки на кои не им личи да облечат тесни хеланки па дури провидни, каде секој може да види каква боја им се гаќите.

Коментари

Популарно