(ФОТО) Атрибути „боли глава“: Ќерката на аргентинската легенда е вистинска „секс-бомба“!

Името на аргентинската фудбалса легенда Клаудио Каниџа повторно се споменува во медиумите, овој пат причина е неговата ќерка.

Ќерката на Каниџа е мега популарна на социјалните мрежи каде што знае да ги израдува своите фанови со жешки фотографии, а последната и тоа како се издвојува.

 

A post shared by Charlotte Caniggia (@chcaniggia) on

Во продолжение погледнете уште неколку фотографии од атрактивната Шарлот Каниџа.

 

Bikini 👙

A post shared by Charlotte Caniggia (@chcaniggia) on

 

Bañeros 5🎥

A post shared by Charlotte Caniggia (@chcaniggia) on

 

A post shared by Charlotte Caniggia (@chcaniggia) on

 

A post shared by Charlotte Caniggia (@chcaniggia) on

 

A post shared by Charlotte Caniggia (@chcaniggia) on

 

A post shared by Charlotte Caniggia (@chcaniggia) on

 

A post shared by Charlotte Caniggia (@chcaniggia) on

Коментари

Популарно