(ФОТО/ВИДЕО) Во оваа ТВ- серија има повеќе порно сцени отколку во прнофилм

Во десетте епизоди од втората сезона во серијата „Версај“, има повеќе од 30 секс сцени со рејтинг Х (17+), пишува Дејли меил.

„Версај“ го следи времето на владеењето на кралот Лудвиг XIV и изградбата на резиденцијата на француските кралеви – Версајската палата. Буџетот на серијата беше околу 30 милиони долари, а во 2015 година стана еден од најскапите телевизиски проекти во историјата на Франција.

Серијата изобилува со порнографски сцени, вклучувајќи и сцени на насилство.

Судејќи според реакцијата на француски и англиски гледачи, ова не е особено добро.

Еден од гледачите на оваа серија коментира: „За дваесет минути од епизодата- има само еден лошо напишан дијалог, но важно сите се голи?“

Новата сезона се очекува наскоро.

Коментари

Популарно