Сопругот на Беквалац: Не ја тепав Наташа, таа ме нападна мене!

Сорпугот на Наташа Беквалац, некогашниот спортист и ИТ ескперт Лука Лазукиќ, пуштен е да се брани од слобода бидејќи обвинителстово не му одредило мерка за притвор. 

Откако и нанесе повреди на својата сопруга Наташа Беквалац, тој на сослушувањето изјавил: 

- Дојдов  од град и легнав да спијам. Во некој момент Наташа ми нашла некои пораки од три девојки. Почна да ја фаќа хистерија и ми се нафрли. Ја потурнав за да не ме удри. Во тој момент таа падна, изјавил Лука. 

Тој моментално се наоѓа во станот на своите родители во Нов Белград, каде пред велзот на зградата е паркиран неговиот автомобил. Тој не сакал да излезе од станот, а неговиот татко не бил расположен за коментар пред камерите. 

Коментари

Популарно