ВИДЕО: Кавгата меѓу наставничката и возачот кои ги оставиле двајцата ученици заради доцнење

Канал 5 објави екслузивна аудио снимка од расправијата меѓу наставничката и возачот на автобусот, околу тоа дали треба да ја продолжат екскурзијата без двајцата ученици кои доцнеле. "Не ме задевај ме прекипе веќе. И таму немаше и така место за тие деца требаше да останат и сега што е проблемот сега...

Погледнете:

-Прв пат по четири дена ти се обраќам.

-Четири дена ви се обраќам, никој не станавте да ги смирите вашите деца.

-Нека ти служи на чест. Не дојдоа две деца, кој е одговорен сега. Кој одговорен? 

-Две од твоите деца сабајле каснеа и не дојдоа, нема што да чекам. Тони вчера пола саат. Ете твоите не дојдоа, е добро е те не ете ги. Се бунев ли, ете ги оставивме и готово. Не ме задевај ме прекипе веќе. И таму немаше и така место за тие деца, требаше да останат и сега што е проблемот сега. Реагирав дека во другите автобуси има место, не сме овци овде"

Коментари

Популарно