ФОТО: Иван Исцелител го погоди победникот на „Евросонг“

Иван не ја испушти можноста да даде своја прогноза и за победникот на ова последно издание на Евровизија, па откако минатата година во јавноста излегоа фотографии на кои се гледа дека датумот на објавата со прогноза е променет за еден ден наназад, тој овој пат на самата објави покрај победникот Израел го запиша и датумот.

Коментари

Популарно