(ВИДЕО) Девојка остана без панатлони

Низ социјалните мрежи кружи видео снимено во луна паркот во Сан Хозе, престолнината на Костарика.

Станува збор еден фестивал, каде едно обично возење се претворило во урнебесен хаос. Додека сите се вртат на една од вртелешките и држат за шипките, за да не паднат во кругот, една девојка остана без панталоните и долниот веш.

Нејзиното момче направило се за да ја спаси од срамот, но безуспешно.

Коментари

Популарно