Цел свет мисли дека знае што се крие на фотографијата, а вистината е сосема поинаква

Можете ли да претпоставивте што се крие зад оваа заматена слика. Веројатно претпоставувате, но и сигурно грешите.

Ако на прв поглед помисливте на перверзна работа, тотално ви е погрешна перцепцијата.

Навистина не станува збор за машки полов орган, туку вистината е всушност тотално невина.

На сликата всушност е малечко кученце без влакна. Се вика Димитри и стана вирален хит на социјалните мрежи.

Сликата ја стави неговиот сопственик, 12-годишно дете.

-Мене навистина ми е невозможно овде да гледам пенис. Гледам малечко кутре. Кога ја ставив сликата доби предупредување од Фејсбук и за малку ќе ми го исклучеа профилот, а на луѓето ситуацијата им е урнебесна, вели детето.

Коментари

Популарно