ФОТО: Ќе ви се скамени срцето од фотографијата

Семејството на српската легенда Синан Сакиќ, денеска доживеа пекол кога едвај го извади пејачот од болницата каде тврдеа дека има ужасни услови пораид кои починала и пациентка.

Синовите на Синан се обидоа насилно да го извадат нивниот татко од болницата, а полицијата уапси еден од нив поради нарушување на редот и мирот во установата.

Коментари

Популарно