Фото: Карлеуша како Зорица Брунцлик

Српската пејачка Јелена Карлеуша секој ден ги поместува границите на модаа. Никогаш во исто не е облечена, секогаш секси и провокативно.

Погледнете како се појави сега.

Коментари

Популарно