(ВИДЕО) Момче кое со својот глас ја расплака цела Македонија – ја испеа песната “Имала мајка девет сина” како никој досега!

Видеото од прославата на големиот православен празник Свети Талалеј во селото Слатина – Македонски Брод, го обиколи интернетот.

Се работи за изведба на песната „Имала мајка девет сина” oд Васка Илиева, а Боби ја изведе речиси како неа.

Со длабока емоција и со глас сличен на оној по кој ја паметиме Васка Илиева, Боби ги оставил без зборови сите присутни, а и сите кои го погледнале видеото.

Коментари

Популарно