(ВИДЕО) Во невремето во Скопје летна и лимен покрив од зграда во Аеродром

Невремето што го зафати Скопје зад себе остави поплавени улици, откорнати дрвја и лимени покриви, оштетени возила…

Скопјани веднаш излегоа на улиците за да ги санираат штетите и да спречат поголеми поплави по невремето што го зафати Скопје.

Коментари

Популарно