Дали го препознавате политичарот од фотографијата?

Поубавата половина на српскиот познат политичар објави фотографија со него од 2000 година, а во описот напиша зборови полни со љубов.

„Лето, море, заљубен пар, неговите раце околу нејзиниот струк, дали има нешто поромантично од ова“, напиша таа.

Доколку не ги препознавте, станува збор за претседателот на Либералната-демократска партија, Чедомир Јовановиќ, а во негова прегратка е неговата сопруга Јелена.

Коментари

Популарно