ФОТО: Вака би изгледал новиот пасош на Северна Македонија?

Иако договорот со Грција сеуште не е потпишан и е многу далеку од ратификација, а во меѓувреме ќе има и референдум, некој на интернет решил да си поигра малку во фотошоп и да креира пасош од Северна Македонија.

Коментари

Популарно