(ВИДЕО) Гола и ранета: Милица Павловиќ се соблече пред Аца Лукас!

Милица Павловиќ иако не е толку долго на естрадата, сепак секогаш знае да го привлече вниманието, но и да направи добра песна.

Овој пат, тоа беше со Аца Лукас, со кого го сними дуетот “Кидаш ме“. Тие порачаа дека веруваат во оваа песна и дека се надеваат дека ќе најде пат до срцата на публика.

Милица и Аца за оваа песна снимија и спот. Во спотот Милица Павловиќ цело време се појавува со пиштол во рацете. На крајот му се заканува на Лукас, но пука во самата себе.

На последната сцена таа лежи и гола и ранета пред Лукас и се уште со пиштол во рацете.

Како ќе биде пирфатена оваа песна останува да видиме. Во продолжение погледнете го спотот.

Коментари

Популарно