ФОТО: Поубавата двојничка на Карлеуша

Мирела е атрактивна русокоса од Босна и Херцеговина која на тамошните медиуми им стана интересна поради, како што наведуваат, неверојатната сличност со пејачката Јелена Карлеуша.

Покрај русата коса, овие две дами се слични и по модниот израз, а на Мирела не и пречи споредбата со ЈК.

-Ја обожувам Јелена и навистина ми ласка што не споредуваат, а јас само велам, дека ни се совпаѓа модниот стил. Не сум класична „блогерка“, затоа што веќе 18 години сум во сериозна работа во Швајцарија, работам како менаџер во мода“, кажала Мирела кој по потекло е од Тузла БиХ.

Коментари

Популарно