ФОТО: Се сеќавате ли на фаталната Руби – денес е атрактивна баба

Кога станува збора за шпанските серии, сигурно се сеќавате на многу од нив, но постојат некои кои останаа запаметени.

Една од нив е и серијата „Руби“ во која главната улога ја играше латиноамериканската актерка Барбара Мори. И по 14 години од новелата, Барабара изгледа беспрекорно.

Руби денес има 40 годни, а неодамна на Инстаграм сподели фотографија на која нема шминка.

Таа е баба на нејзината внука Мила. Нејзиниот син Серхио на 18 години стана татко.

Коментари

Популарно