(ВИДЕО) Хип-хоп забава во затворот во Идризово со Тони Зен и Пука Козметика

Познатиот македонски рапер Тони Зен заедно со Пука Козметика направија хип хоп забава за затворениците во Казнено поправниот дом Идризово.

Забавата се случила во вторникот, а просторот меѓу ќелиите бил искористен за настапот кој бил одржан со цел да се олесни процесот на ресоцијализација на затворениците.

Коментари

Популарно