ВИДЕО: Некогаш во фонтани, денеска... Погледнете како се разладија овие скопјанчиња!

Жешкото време во Скопје и ова лето ги натера најмладите да бараат разладување на најдостапниот начин. Овие дечиња покрај католичката црква во Скопје решија да се разладат во вирче вода на тревникот. 

Коментари

Популарно