ФОТО: Сузана Гавазова ја избричи главата

Велат дека жените менуваат фризура кога им се случува нешто ново во животот, но кај Сузана работите стојат како и секогаш, барем ако се суди по фотографиите кои ги објавува на социјалните мрежи.

Деновиве таа летува заедно со сопругот на море, а оттаму објави неколку фотографии на кои се гледа дека има нова бунтовничка фризура, односно таква со половина избричена глава.

Коментари

Популарно