ВИДЕО: Дотрча до автомобилот и почна да пука во жената која се движеше кон работа!

51 годишната жена претрпе голема траума, но помина без физички повреди, кога непознат човек дотрча до нејзиниот автомобил и испука три куршуми кон неа. 

Нападот се случил во 08:48 часот наутро, кога жената возела кон работа, во центарот на Лондон.

Коментари

Популарно