ФОТО: Борјан Јовановски ќе тужи за клевета, но во пораки ја навредува професорката Ванковска

Новинарот Борјан Јовановски, на својот Фејсбук профил завчера јавно објави дека ќе поведе судски постапки за клевета, против неколку портали иличности. 

-Сакам јавно да соопштам дека против Лидер мк, Јавно мк и лицето М Н ќе поведам судска постапка за клевета поради која денес сум изложен на навреди и закани.

Не поминаа ни 24 часа од оваа објава, а Борјан по пораки на Фејсбук реши да ја навредува професорката Билјана Ванковска. 
 

Коментари

Популарно