ФОТО: Маца Дискреција во мини танга бикини на базен

Балканот не запира со производство на благонадежни девојки кои немаат никаква професија ниту значење, а се нарекуваат трендестерки, модели, старлети... но кои ја возбудуваат јавноста и привлекуваат внимание.

Последниве месеци во Србија има неколку случаи на приведување и прогон на овие ѕвезди јавната сцена заради проституција и соработка со подземјето, на чело со славната Сораја, но Маца Дискреција, ѕвездата на ријалити Задруга (се уште) не е во таа група. Во меѓувреме, таа на своите фанови им подари неколку нови фотографии, вклучително и серија “Маца на базен“.

Коментари

Популарно