ФОТО: Милица Павловиќ покрај базен во танга го покажа врелиот задник

Српската пејачка Милица Павловиќ во танга поред базен.

Со оглед на тоа дека во последниве месеци се жалеше дека има вишок килограми, по оваа фотка нејзините фанови сигурно се чудат каде го гледа вишокот.

Коментари

Популарно