ВИДЕО: Познатата бугарска пејачка, Глорија украде уште една македонска песна!

Не дека е прва песна што ни ја украле, ама во духот на добрососедскиот договор, не очекувавме да се повтори.

Една вера имаме, еден живот имаме. Блгарија цела да е(?), секој да ја знае! Ако некој рече дека Блгарија е мала, има уште 8! дела за да биде цела!!!

Коментари

Популарно