Најголемиот срцекршач на естрадата ја сакал Беквалац

Малкумина знаат дека еден од најголемите срцекршачи на естрадата, Владо Георгиев, бил заљубен во барбиката од Нови Сад, Наташа Беквалац.

Тој на почетокот и пишувал песни и соработувале, но сепак нивната љубов не се остварила.

Коментари

Популарно