ВИДЕО: Целиот меч или само најинтересните моменти и инцидентот по борбата

Целиот свет денеска зборува за победата на Хабиб над Мекгрегор и инцидентот по мечот. 

Ако ја пропуштивте борбата на векот, во продолжение ви нудиме неколку видеа со целиот меч и едно со најинтересните моменти.

Неколку видеа од различни агли од инцидентот по мечот:

Коментари

Популарно