ВИДЕО: Нов ГАФ на премиерот - никој не знае што сакаше да каже

По лошата прогноза на ММФ, според која Македонија оваа година ќе ја заврши со раст од само 1,6 отсто со изјава се јави премиероти Зоран Заев кој рече дека очекува раст на економијата во третото полугодие, по растот во второ полугодие. 

Што сакаше Заев да каже со „трето полугодие“, останува непознаница.

Коментари

Популарно