(ВИДЕО): Заев конечно призна: Референдумот НЕ успеа!

Откако во службен весник беше објавена одлуката на ДИК дека плебисцитот е неуспешен, а  и професорот Фрчкоски призна дека бил под под стрес што народот бојкотирал, вчера премиерот не можеше да продолжи со тезата дека победил на референдумот.

Заев  ги праша пратениците што да се прави сега, но не доби одговор каков што очекуваше.

Коментари

Популарно