ВИДЕО: Мукоски наиде на врата која не можеше да ја отвори

Пратеникот на опозицијата Крсто Мукоски кој е под истрага за отварање на собраниските врати на 27 април конечно се соочи со врата што не може да ја отвори.

Смешната и во исто време трагична сцена се случи во петокот откако гласаше за уставните измени во Собранието.

Коментари

Популарно