ФОТО: Ако се плашите од кучиња не проаѓајте на плоштад Македонија

Глутница кучиња се собрани на плоштад Македонија и ги напаѓа граѓаните и туристите. Посебно се опасни за велосипедистите.

Овој горлив проблем е тема на емисијата „На иста страна” што се емитува во недела во 14 и 14 на Сител телевизија. 

Испратено од Александар

Коментари

Популарно