ВИДЕО: СЕКС на улица!

Видеото снимено на улица во Нов Зеланд покажува дека на некои луѓе не го сфаќаат сексот како интимен момент, напротив не ми пречи да го споделат со цел свет.

И додека  тие уживаат, минувачите навиваат и ги мотивираат.

Коментари

Популарно