Сообраќајката им го сопре плановите: Вака изгледа куќата што Дарко Лазиќ ја градеше за својата вереница Марина!

Дарко Лажиќ и понатаму се наоѓа во животна опасност, неговата состојба сеуште не е стабилна, а вчера мораше да биде итно опериран поради губење на воздух.

Во болницата постојано се наоѓаат неговите родители и неговата вереница Марина која тој ја запроси само месец дена пред несреќата.

Тој покрај семејната куќа почнал да гради и навистина луксузна куќа каде планирал да живее заедно со неговата вереница.

На куќата се работело се до несреќата на Дарко.

Изградбата е стопирана, а се надеваме дека Дарко набрзо ќе закрепне и ќе може да ги оставри своите планови.

Коментари

Популарно