ФОТО: Актерката прошетала во најсекси панталони

Некои модели на панталони шокираат на прв поглед, а некои на втор. Добро, има и такви модели кои се "само" панталoни, и ништо повеќе.

За првиот тип на панталони се одлучила актерката Алисија Аренд, која со оваа скандалозна облека пред неколку дена се проштела во Лос Анџелес. 

И само добро погледнете, дали очекувавте да изгледаат вака одзади? Нас прилично не шокираа.

Отворите на задникот се едно непријатно изненадување, дури и за љубителите на добриот вкус. Оние кои сакаат голотија на сред ден на улиците, сигурно го поздравуваат ваквиот моден избор.

Колку од вас би смееле или би сакале во ваква гардероба да се прошетаат во јавност.

И како процепите да не биле доволни, Алисија на задникот ставила и налепници. Веројатно со тоа дополнително привлекла внимание на своето голо тело.

Коментари

Популарно