ФОТО: Со кого е Дарко Лазиќ на бања?

Пејачот Дарко Лазиќ вчера на 29 ноември после еден месес е префрлен од болницата во Земун, во бања како што се знаеше од порано.

Дарко во бањата ќе продолжи да се опоравува а по излегувањето од болницата само кратко порача на новинарите:

-Подобро сум!

Во амбулантното возило со него беше и неговата мајка Бранка и пријателот Милјан Врачевиќ, додека братот и таткото на Дарко отишле со нивниот автомобил позади амбулантното возило.

Милјан цело време е со пејачот заедно уште од првиот ден и веднаш по доаѓањето во бањата објави селфи со Дарко и напиша:

– Фала му на Бога, здравјето се враќа, тоа е мојот брат!

Коментари

Популарно