ВИДЕО: „Македонскиот тигар“ го уништи Французот за само 12 секунди!

Ален Амедовски имаше успешен настап против Ибрахим Мане во Белатор, во категоријата до 84 килограми. Македонецот во првата рунда го испрати на подот својот противник.

Амедовски со само неколку удари за 12 секунди го нокаутираше Мане.

Ален Амедовски е роден во Центар Жупа, а живее во Италија, каде што ја гради својата кариера. Италијаните го нарекуваат „Македонски тигар“.

Коментари

Популарно