Ја запросил, а прстенот го ставил на пенисот

Партнер ја запросил својата девојка со пртсен кој го ставил на врвот од пенисот. Идната невеста и на социјалните мрежи се пофалила .

„Вчеравечер побара орален секс. Кога ја ставив раката на пенисот, го најдов прстенот. Тој е вистинкиот благослов во мојот живот и не сакам никој друг. Во совршена врска немојте да бидете со некој многу сиромашен. А, ако му пружате најдобар орален секс, му готвите и не сте проститутка и вие може да добиете дијамантски прстен од 1,6 карати“, напишала девојката под фотографијата со прстенот.

Коментари

Популарно