ВИДОЕ ОД ДРОН: Еве колку народ се појави навчрерашниот протестен марш во Скопје

Лидерот на ВРМО ДПМНЕ. Христијан Мицкоски, објави снимката од дрон на која може да се забележи колку народ го подржа вториот протест во Скопје.

„Зората ќе дојде, а ние сме искрата која што ќе ја донесе таа зора!

Зората ќе го разбие мракот, зората ќе ги победи сите црнила, зората ќе донесе успех, зората ќе изгрее за секој еден од нас, секој еден од вас кој што е овде.

Зората ќе донесе ново утро, нова надеж, нови добрини и подобри времиња за сите граѓани во Република Македонија!“ – напиша Мицкоски на својот ФБ профил.

Коментари

Популарно