Судијата се разлути на судењето за Титаник

,,Не може кога ќе ви текне да влегуавте и излегувате од судница“. Вака денеска ги предупреди судијата Осман Шабани, адвокатите на обвинетите во судскиот процес што го води СЈО познат како ,,Титаник“.

,,Не може да доаѓате на 5 минути да видите што се случува во судница“, рече Шабани, додавајќи дека ако види некој о мобилен ќе му го одземе, а вратите ќе ги заклучи.

Коментари

Популарно